Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Cases

Jysk Park

Hvordan sikrer man op mod 10.000 tilskuere uden at bo i et fængsel til hverdag? Det ved sikkerhedschefen ved Silkeborg IF, Bjarne Skov. Med Telesikring som sikringspartner holder han sikkerhedsniveauet højt og hverdagen nem for Jysk Parks medarbejdere og gæster.

Danske Fragtmænd

Med 3500 ansatte, 1800 kørende enheder og 40 lokationer rundt om i landet er Danske Fragtmænd den største erhvervslogistikpartner i Danmark. De passer godt på kundernes gods – og vi passer godt på Danske Fragtmænd.

Vestjysk bilhus

Peter Nør Jensen er både bilentusiast og iværksætter. Han ejer Vestjysk Bilhus og udvælger hver enkel bil med hjertet. Derfor er det også vigtigt for ham, at bilerne er godt sikret, så de står der, når han kommer næste morgen.

Prorepubliq

Annette Them Christensen greb muligheden for at skabe sit eget. Sammen med sin mand har hun bygget fitnesscentret ProRepubliQ op fra bunden. Det er Annettes andet hjem, og det passer vi rigtig godt på.

Vil du vide mere?

I Telesikring er der ikke to kunder, der ens. Vi starter alle nye kundeaftaler med en grundig dialog om, hvad der er jeres behov for sikring. ​​Vi lægger nemlig stor vægt på, at I får en løsning, der er tilpasset jeres behov fra begyndelsen. Det kræver en åben dialog og fælles forståelse.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.