Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger | Privat

Video-overvågning

Videoovervågning

Videoovervågning kan give dig og din familie endnu større tryghed i hjemmet. Med videoovervågning kan du holde øje med din bolig, når du ikke er hjemme, og undgå at komme hjem til ubehagelige overraskelser.
privat-video

Det starter med en uforpligtende snak

Om Vores
video-overvågning

Om Vores videoovervågning

Læs mere om, hvad vores videoovervågning kan og hvilken service, der følger med, når du køber videoovervågning fra Telesikring.
Videoovervågning har en dokumenteret effekt i at ​forebygge​ tyveri og hærværk. Kameraerne i sig selv, skræmmer tyvene væk, fordi risikoen for at blive fanget efterfølgende er for stor. Derfor er videoovervågning et effektivt middel i at sikre dit hjem og skabe tryghed i hverdagen.
Du kan nemt tilgå dine kamera via en app. Så kan du holde øje med din bolig, når du f.eks. er på ferie. Er der aktivitet på kameraerne, kan du hurtigt tjekke, om det er en fugl eller uvedkommende ”gæster”, der er på spil.
Kameraerne er solide, så en tyv ikke let kan slå dem i stykker. De er både egnet til at sidde ude og inde, og optager i fuld HD – også i mørke.
Med videoovervågning fra Telesikring, bliver kameraerne sat op af professionelle sikringsteknikere. Så kan du være sikker på, at kameraerne er placeret mest hensigtsmæssigt og virker fra ​start.​​
Skulle tyven lykkedes med at bryde ind, kan optagelserne fra videoovervågningen bruges til at opklare, hvem der står bag. Det giver politiet håndfaste beviser og gør dermed deres opklaringsarbejde nemmere, og chancen for​,​ at du kan få dine ting igen højere.
Ønsker du også en tyverialarm? Hos Telesikring kan vi hjælpe dig med alt inden for sikring af dig og dit hjem. Her kan du købe tyveri- og brandalarm, brandslukkere, førstehjælp, overfaldsalarm og ​meget ​mere. Det gør det nemt for dig, når du kun skal ringe ét sted hen.

Produkter

Vi arbejder med markedets bedste produkter og tilpasser dem til dit behov. Her kan du se et udvalg af de løsninger vi har inden for videoovervågning.

Trådløst kamera

Vi leverer trådløse kameraer, som vi hjælper med at installere. Her rådgiver vi om, hvor kameraet skal placeres, og hvor mange der er nødvendige for at sikre dig bedst muligt. Kameraet kan installeres både indendørs og udendørs og tåler også regn. Det har bevægelsesdetektion, og du kan til enhver tid tjekke hændelsesloggen via en app.

Fordele ved videoovervågning fra Telesikring

Vi er din tætte rådgiver gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Derfor er vi en nærværende samarbejdspartner fra den indledende dialog og i hele din tid som kunde hos os. Har du på et tidspunkt brug for at få tilpasset din løsning, står vi også klar til at hjælpe.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for dig er at klarlægge dit behov. Udfyld formularen, så kontakter vi dig til en ​uforpligtende​ snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.