Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Case | Brancher

Danske Fragtmænd

Med 3500 ansatte, 1800 kørende enheder og 40 lokationer rundt om i landet er Danske Fragtmænd den største erhvervslogistikpartner i Danmark. De passer godt på kundernes gods – og vi passer godt på Danske Fragtmænd.

Sikkerhed i top

Danske Fragtmænds vigtigste opgave er at transportere kundernes gods fra A til B, uden at godset får skader. De har aktiviteter i gang stort set døgnet rundt på deres terminaler eller lagerhoteller. Og på vejene rundt omkring i Danmark kører lastbilerne hele tiden.

Når godset ikke er på farten, er det opbevaret i store lagerhoteller. Her skal sikkerheden være i top – også i de timer, hvor lageret ikke er bemandet. Det kræver specialdesignede løsninger og en erfaren partner, der kun er et telefonopkald væk.

Kun et opkald væk

En af de ting, Danske Fragtmænd får sparring til, er at få tjekket, at alle alarmer kører, som de skal, og at der ikke er fejl på. Kort sagt, at alt fungerer, som det skal.

“Har vi nogen løsninger, vi skal have sat op, eller ændringer vi skal have lavet, så tager vi fat i Telesikring. I stedet for at jeg skal holde mig up to date, så har jeg en sparringspartner, jeg kan kontakte”

Henrik Schulz, indkøbskonsulent, Danske Fragtmænd A/S

Samtidig værdsætter Danske Fragtmænd at have et fast team omkring sig, som har indsigt i forretningen og kan komme med sparring på de ting, de efterspørger ift. nye løsninger. Det tætte samarbejde gør det også muligt for os i Telesikring at byde ind med, hvad der er brug for.
Danske Fragtmænd

Adgang til hele landet fra ét sted

Danske Fragtmænd har en række sikringsløsninger, som de har fået specialdesignet. Det drejer sig bl.a. om deres videoovervågning, tyverialarmer, elektronisk adgangskontrol og porte. Til sammen tæller der over 3.000 enheder.

Alt kan styres inde fra hovedsædet. En funktion, som er meget vigtig for Danske Fragtmænd. Her kan de bl.a. styre alle porte i Danmark. Skulle der være en lastbil, som holder, og ikke kan komme ind til et lagerhotel, også uden for åbningstiden, så kan de ansvarlige medarbejdere på hovedsædet give adgang til de forskellige lokationer.

Sikringsplatforme til lager og logistik

I Telesikring hjælper vi virksomheder med at få overblik over sikkerhedsrisici og klæder dem på til at vælge den rigtige sikringsplatform til deres bygninger, lagerhaller og transportenheder.

Se flere cases:

Vestjysk bilhus

Peter Nør Jensen er både bilentusiast og iværksætter. Han ejer Vestjysk Bilhus og udvælger hver enkel bil med hjertet. Derfor er det også vigtigt for ham, at bilerne er godt sikret, så de står der, når han kommer næste morgen.

Prorepubliq

Annette Them Christensen greb muligheden for at skabe sit eget. Sammen med sin mand har hun bygget fitnesscentret ProRepubliQ op fra bunden. Det er Annettes andet hjem, og det passer vi rigtig godt på.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.