Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger | Erhverv

Mekanisk sikring

Mekanisk sikring er jeres fysiske værn imod indbrud. Det kan være i form af porte, hegn, gitter, låse og beslag. Formålet med mekanisk sikring er at holde tyven ude ved at gøre det så besværligt som muligt at bryde ind.

Tågesikring
Mekanisk Sikring

Totalløsning på mekanisk sikring

Om Vores
mekanisk sikring

Læs mere om, hvad vores mekaniske sikring kan og hvilken service, der følger med, når I køber mekanisk sikring fra Telesikring.
Du kan sikre din butik, forretning eller virksomhed med fysiske forhindringer. Det vanskeliggør, forsinker eller i bedste fald forhindrer indbrud og tyveri. Det kan f.eks. være gitre, porte, hegn eller pullerter.
Skalsikring indebærer, at vi sikrer svage dele af bygningen mod indbrud. Det kunne være døre, vinduer, porte m.m. Her kan vi tilbyde låse (der virker med adgangskontrol), cylindre, nøgler eller forstærket glas.
Steder som et kontrolrum eller et serverrum kan være ekstra sårbart for indbrud. Derfor er det ofte nødvendigt med ekstra sikring. Vi tilbyder bl.a. låse (der virker med adgangskontrol), slusesystem, ekstra sikre døre og forstærket glas.
Objekter som dokumenter, penge, it-udstyr eller værdigenstande kan være svære at erstatte og kostbare at miste. For at sikre det, kan vi bl.a. hjælpe med sikkerhedsskabe, nøglebokse eller nøgleskabe.

Mekanisk sikring er endnu stærkere sammen med andre typer for sikring som tyverialarmer, adgangskontrol og videoovervågning. Vores systemer er integrerede, så de kan tale sammen. På den måde er I sikret den bedst mulige løsning.

Telesikrings mekaniske sikring og låsesystemer er udviklet, så brugervenligheden og designet er i højsædet – uden at gå på kompromis med sikkerheden. Den mekaniske sikring må ikke være hæmmende for medarbejdernes arbejdsdag.

Fordele ved mekanisk sikring fra Telesikring

Vi er jeres tætte rådgivere gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår. Har I på et tidspunkt brug for at få tilpasset jeres løsning, står vi også klar til at hjælpe med det.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.