Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

TELESIKRINGS CSR POLITIK

SAMFUND &
ANSVAR

For os er det at tage ansvar ikke en forpligtelse – det er en selvfølge. Derfor har vi udarbejdet en politik på området, som sætter ord på vores indsats. Vi tror nemlig på, at selv en lille indsats fra vores side kan gøre en stor forskel for andre.
I Telesikring er vi dybt opmærksomme på den påvirkning, vi har på vores medarbejdere og samfundet som helhed. Vi engagerer os både i overordnede emner som menneskerettigheder og bekæmpelse af børnearbejde samt mere nærværende anliggender som vores medarbejderes trivsel og vores indvirkning på miljøet.
Menneske-
rettigheder
I Telesikring værdsætter vi alle mennesker som lige i værdi og stræber efter, at alle skal have lige muligheder for at bidrage. Vi engagerer os aktivt i at sikre, at vores leverandører overholder FN’s erklæring om menneskerettigheder, og at vores praksis ikke understøtter for eksempel børnearbejde.
Rummelighed
Variation giver plads til refleksion og vækst. I Telesikring engagerer vi os aktivt i at fremme inklusion. Vi ønsker at påtage os et samfundsansvar ved at uddanne unge og tilbyde skånejob til dem, der har behov. Hos os betragtes lige vilkår og gunstige arbejdsbetingelser som en selvfølge, uanset din identitet eller handicap.
Trivsel
At have det fysisk og psykisk godt er afgørende for en god tilværelse – både på arbejde og i fritiden. Derfor har vi i Telesikring fokus på at gøre, hvad vi kan for at skabe de bedst mulige vilkår for vores medarbejdere. Vi samler på gode kollegaer og synlige ledere. Det bidrager til at omsætte idéen om en positiv arbejdsplads til virkelighed.

Miljø

Miljøet har aldrig før fået så meget opmærksomhed som nu, og det er både fortjent og afgørende. Hos Telesikring integrerer vi moderne teknologi, grønne energikilder, genbrug, ansvarlig printning og andre initiativer for at reducere vores påvirkning på miljøet.

ESG i Telesikring

Hvert år udgiver vi en ESG-rapport (Environment, Social and Governance) i Telesikring. Her kan du læse mere om vores samfundsansvar og de tiltag, vi arbejder med inden for klima, miljø, sociale forhold og god selskabsledelse.

Sponsor-
samarbejder

Telesikring stræber efter at tage ansvar og bidrage til at sprede glæde og håb. Vi støtter derfor initiativer, hvor dedikerede mennesker gør en positiv forskel for andre.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?