Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Sikringsplatform til

Domiciler

Domiciler kræver som regel en høj grad af sikkerhed for at skabe et trygt arbejdsmiljø. Det gælder f.eks. adgang til p-pladsen, videoovervågning og kontrol med, hvem der går ind i bygningen. Det kan også være specifikke lokaler, som kræver ekstra sikkerhedsforanstaltninger. Vi kan hjælpe med alt det, I har brug for.

Vi etablerer en sikker arbejdsplads – fra parkeringspladsen til skrivebordet.
Da ingen arbejdslokaler er ens, og sikkerhedskravene varierer, tilpasser vi en sikkerhedsplatform præcis efter jeres behov. Vores sikkerhedsløsninger er brugervenlige og baseret på et åbent system, hvilket muliggør problemfri integration med jeres eksisterende systemer og platforme.

Om vores
løsninger til domiciler

Læs mere om, hvad vi kan inden for sikring af domiciler i Telesikring
Datatyveri foregår ikke kun online. Det kan også foregå ved højlys dag med et usb-stik, hvis sikkerheden ikke er i orden. Med adgangskontrol kan I selv styre, hvem der kommer ind og ud af bygningen og skærpe adgangskravene til specifikke rum såsom et serverrum.

Nogle af de løsninger, vi anbefaler inden for domiciler er: Adgangskontrol, videoovervågning, brandsikring, tyverialarm, mekanisk sikring og porttelefon. Vi vurderer ud fra jeres behov, hvordan I bedst bliver sikret. I kan se, hvilken hard- og software vi arbejder med her.

Vi har kapaciteten til at implementere en bred vifte af sikringsløsninger, fra få til flere hundrede videokameraer, adgangskontrol, tyverialarmer og andre sikkerhedselementer. Vi tilpasser installationen efter jeres specifikke krav for at sikre den bedst mulige beskyttelse. Desuden konstruerer vi systemet med mulighed for fremtidig udvidelse for at imødekomme eventuelle ændringer i jeres behov.
Ved hjælp af vores platform har I mulighed for at integrere adgangskontrol, videoovervågning og diverse sikkerhedsløsninger i en enkelt oversigt. Dette indebærer, at I kan administrere op til flere tusinde enheder fra ét centralt system.
Vores sikkerhedsløsninger er nemme at betjene og er bygget på et åbent system, så det kan integreres med jeres øvrige systemer og platforme.
Vores sikkerhedsløsninger kan laves cloud-baseret, hvilket giver jer mulighed for at tilgå jeres sikkerhedsløsninger fra skyen. Så kan I tilgå samme system, hvis I sidder på forskellige lokationer eller arbejder hjemmefra.
Truslerne mod sikkerhedssystemer bliver kun højere. Med vores løsninger er du garanteret et højt sikkerhedsniveau, som understøtter alt fra tredjeparts multifaktor-autentificering, smarte legitimationsoplysninger, biometri og mobil- og pinkodelæser.

Services

Vores sikkerhedsløsninger inden for domiciler er skræddersyede projekter, der oftest er et samarbejde over en længere årrække. Derfor er vores løsninger udviklet og tilpasset, så de matcher jeres behov. Her kan I læse om nogle af de services og kernekompetencer, vi tilbyder.

Landsdækkende service
Vi har landsdækkende service og døgnbemandet vagtservice. I kan altid få svar på eventuelle spørgsmål, og der er altid en tekniker tæt på jer.
Én kontaktperson
Selvom der ofte er tale om store projekter over en lang årrække, har I én kontaktperson hos Telesikring, som I altid kan kontakte med stort som småt.
Viden om nyeste teknologi
Vi er altid up-to-date på sikkerhedsbranchen og de nyeste teknologier. I kan til enhver tid bruge os som sparringspartner – også hvis I skal have sat noget op eller lavet ændringer.
Højeste internationale niveau
Vi er certificeret efter den internationale ISO-kvalitetsstandard på en lang række anlæg. Det garanterer dig, at vores sikringsydelser er på det højeste internationale niveau.

Vi er jeres tætte rådgivere gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår. Har I på et tidspunkt brug for at få tilpasset jeres løsning, står vi også klar til at hjælpe med det.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.