Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Case | Erhverv

Prorepubliq

Annette Them Christensen greb muligheden for at skabe sit eget. Sammen med sin mand har hun bygget fitnesscentret ProRepubliQ op fra bunden. Det er Annettes andet hjem, og det passer vi rigtig godt på.

Passer på sit andet hjem

På viljestyrke, gå-på-mod og mange års erfaring fra fitnessbranchen byggede Annette Them Christensen og hendes mand et nyt træningskoncept op fra bunden. I dag er det et fitnesscenter med fællesskab, passion og store fremtidsdrømme.

De gik all inn i projektet, fordi de troede på, at det kunne blive til noget større. Det kræver selvsagt både energi og ressourcer.

“Der er ikke nogen tvivl om, at det her har vi lagt mange ressourcer og meget energi i. Det er mit andet hjem, og det skal vi passe rigtig godt på”

Annette Them Christensen – Medejer, ProRepubliQ Esbjerg

Overskud i hverdagen

I sit fitnesscenter giver Annette medlemmerne energi, glæde og følelsen af sundhed. Uden at træningen føles som en sur pligt. For hende er det vigtigt, at medlemmerne både går glade ind og ud ad døren.

Derfor skal der også være styr på ting som sikkerheden, så Annette kan bruge sin energi og overskud til det, hun gør bedst. Nemlig at drive sit fitnesscenter. Og den sikkerhed får hun med en tyverialarm fra Telesikring.

Tyverialarm til erhverv

Er du i tvivl om, hvem der kan passe godt nok på dit andet hjem? Eller give dig overskud i hverdagen? I Telesikring har vi et bredt udvalg af alarmsystemer, som sikrer virksomheder i alle størrelser og brancher. Derfor kan vi med sikkerhed også møde dine sikringsbehov.

Se flere cases:

Vestjysk bilhus

Peter Nør Jensen er både bilentusiast og iværksætter. Han ejer Vestjysk Bilhus og udvælger hver enkel bil med hjertet. Derfor er det også vigtigt for ham, at bilerne er godt sikret, så de står der, når han kommer næste morgen.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?