Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger | Erhverv

DNA-Sikring

De fleste tyve opgiver på forhånd, hvis de ser, at jeres virksomhed er sikret med DNA-væske. Det minimerer risikoen for indbrud og røveri og skaber samtidig tryggere rammer for medarbejdere og kunder.
DNA

Hvad er DNA-sikring

Om Vores
DNA-sikring

Læs mere om, hvad vores DNA-sikring kan og hvilken service, der følger med, når I køber DNA-sikring fra Telesikring.
Sker der et røveri, ​aktiverer​ ​I​ DNA-spray systemet. Så snart røveren flygter, udløses DNA-væsken og røveren får usynlig DNA-væske på sig. Væsken kan ikke vaskes af og sidder i min. 6 uger. Hvis politiet fanger røveren, kan de se væsken med UV-lys og forbinde den mistænke direkte med gerningsstedet.
DNA-sikring er så effektivt, at mange tyve vender rundt, når blot de ser skiltene på vinduer eller døre. De ved nemlig godt, at politiet kan koble dem til gerningsstedet og tidspunktet, hvis de bliver ramt af DNA-væsken.
I Telesikring står vi for at ​installere​ DNA-sikring og give jer en grundig instruktion i, hvordan det virker. På den måde gør vi det let for jer at sikre jeres virksomhed, så I kan fokusere på jeres kerneforretning.
Med DNA-sikring kan politiet forbinde den mistænke direkte til gerningsstedet. Det gør opklaringsarbejdet lettet. Finder politiet ting med DNA-væsken på, kan de se, at I er ejeren og så får I jeres varer igen.
DNA-væsken er ufarlig at få på sig og at mærke sine ejendele med. Den er ikke ufarlig for tyven, da den kan spore vedkommende til gerningsstedet og tidspunktet. Væsken kan nemlig ikke vaskes eller slides af i minimum 6 uger.

Produkter

Vi arbejder med markedets bedste produkter og tilpasser dem til jeres behov. Her kan I se et udvalg af vores produkter inden for DNA-sikring.

SelectaDNA

Selecta DNA
Med et SelectaDNA spray system bliver den kriminelle påført en fin sky af UV-væske med sporstof. Stoffet er en 100% unik DNA-kode, som sidder på hud, tøj, sko og evt. våben i ​minimum​ 6 uger. DNA-koden er unik og kan derfor let spores. DNA-spray bliver ofte anvendt i supermarkeder, guldsmedeforretninger, restauranter, tankstationer, døgnbutikker, spillehaller, banker og offentlige institutioner.

Fordele ved DNA-sikring fra Telesikring

Vi er jeres tætte rådgivere gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår. Har I på et tidspunkt brug for at få tilpasset jeres løsning, står vi også klar til at hjælpe med det.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.