Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Sponsor-
samarbejder

Vi vil gerne være med til at tage ansvar og skabe små sprækker af lys. Derfor støtter vi sager, hvor passionerede mennesker gør en forskel for andre.

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne kombinerer morskab med omsorg og giver børn en støttende hånd at holde i, når livet gør ondt. Vi støtter organisationen for at sikre, at de røde næser kan sprede glæde på hospitalsgangene og bringe smil frem i svære tider.

Røde Kors

Røde Kors giver stemme til mennesker i nød uden at skelne mellem nationalitet, etnicitet eller religion. Vi støtter organisationen, så de ansatte og frivillige kan hjælpe sårbare, både herhjemme og rundt om i verden.

Sport ’n’ Charity

Sport ’n’ Charity hjælper kræftramte børn tilbage til livet igennem træning. Vi støtter Sport ’n’ Charity, så kræftramte børn får de bedste forudsætninger for at komme tilbage til livet uden senfølger og handicap.
Sport'n Charity

Vi støtter lokale foreninger, sports- og idrætsklubber

Vi støtter sporten i Danmark – både de små hold og de store klubber. Sporten danner ramme om fællesskab på og udenfor banen, og det vil vi gerne støtte op om. Samtidig støtter vi kulturlivet, lige fra børneteater til den store scene.
Udpluk af nuværende sponsorater

Esbjerg Børne- og Ungdomsteater
Silkeborg IF
Familier med kræftramte børn
Sønderjyske Elitesport
TEAM Esbjerg
Halsted Kloster Golfklub
Esbjerg Ishockey
Højer Idrætsforeninger

Sponsor
Fodbold
Det begynder i det små
Alle de store, danske sportsstjerner har en begyndelse – så hvorfor ikke starte med de mindste? Vi værdsætter stærke lokale fællesskaber, og de mindre sportsforeninger bidrager ofte betydeligt til disse. Derfor støtter vi små, lokale klubber med udstyr og tøj.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.