Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Case | Brancher

Jysk Park

Hvordan sikrer man op mod 10.000 tilskuere uden at bo i et fængsel til hverdag? Det ved sikkerhedschefen ved Silkeborg IF, Bjarne Skov. Med Telesikring som sikringspartner holder han sikkerhedsniveauet højt og hverdagen nem for Jysk Parks medarbejdere og gæster.

Effektiv sikring gør hverdagen lettere

Når Silkeborg IF tørner sammen med sine modstandere på hjemmebanen Jysk Park, er stadionet fyldt med op mod 10.000 tilskuere. Bag kulissen står Sikkerhedschef, Bjarne Skov og holder øje med, at alt forløber, som det skal – både når der er kamp og til hverdag. Han har været sikkerhedschef for Silkeborg IF i 30 år og kender klubben og sikkerheden på stadionet indgående.

Et øje på alt

Rundt langs Jysk Park og inde på stadionet er der installeret sikkerhedskameraer. De bliver brugt til at opretholde sikkerheden til daglig og på kampdage. I videorummet kan videooperatøren og politiet følge med live og samtidigt hurtigt søge i optagelserne, hvis der opstår tumult under en kamp.

“Sikkerhedskameraerne er et effektivt middel for os. Billederne er i en rigtig god kvalitet, så i langt de fleste tilfælde kan vi identificere en eventuel ”ballademager”,”

Bjarne Skov, Sikkerhedschef, Silkeborg IF

Nemt at bruge

På Jysk Park er der ofte gæster. Loungen bliver lejet ud til arrangementer, tv-hold kommer og filmer en kamp og lokale klubber kan booke sig ind for at træne på banen. Det skal være nemt for alle at bruge faciliteterne, og samtidig skal Bjarne holde styr på sikkerheden.

”Jeg kan tidsindstille døren til stadionet, så gæsterne selv kan gå ind og ud. Går der en alarm i bygningen, kan jeg hurtigt logge på sikkerhedssystemet fra pc eller mobilen og få et overblik. Sker det om aftenen, kan jeg i mange tilfælde klare det hjemme fra sofaen, og så slipper jeg for at få en vagt ud eller selv køre derind,” forklarer Bjarne Skov.

Gæster til loungen og tv-hold får udleveret nøglebrikker, som Bjarne indstiller til en tidsbegrænset periode. Så skulle gæsterne glemme at aflevere brikkerne tilbage, kan de ikke misbruges.

Sikringspartner gennem 20 år

Gennem mere end 20 år har Telesikring (tidligere Omega Security Service) været Silkeborg IF’s sikringspartner. Et samarbejde, som Bjarne sætter stor pris på.

”Det er alfa og omega at have en god sikringspartner, så man hurtigt kan få løst de problemer, der opstår. Telesikring kender os godt og kan give os god rådgivning, hvis der er nye udfordringer, der skal håndteres,” slutter Bjarne Skov.

Sikringsplatforme til offentlige

I Telesikring sikrer vi både offentlige, kommunale og statslige virksomheder og institutioner. Vi hjælper jer med den rette løsning til at skabe et trygt miljø og sikre mennesker og værdier.

Se flere cases:

Vestjysk bilhus

Peter Nør Jensen er både bilentusiast og iværksætter. Han ejer Vestjysk Bilhus og udvælger hver enkel bil med hjertet. Derfor er det også vigtigt for ham, at bilerne er godt sikret, så de står der, når han kommer næste morgen.

Prorepubliq

Annette Them Christensen greb muligheden for at skabe sit eget. Sammen med sin mand har hun bygget fitnesscentret ProRepubliQ op fra bunden. Det er Annettes andet hjem, og det passer vi rigtig godt på.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.