Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Case | Erhverv

Vestjysk bilhus

Peter Nør Jensen er både bilentusiast og iværksætter. Han ejer Vestjysk Bilhus og udvælger hver enkel bil med hjertet. Derfor er det også vigtigt for ham, at bilerne er godt sikret, så de står der, når han kommer næste morgen.

Når din passion bliver din levevej

Peter har en kæmpe kærlighed til biler. Den startede, da han som dreng samlede på legetøjsversionerne, og den blev til en fremtidsdrøm, da han som 12-årig solgte sin første bil.

I dag ejer Peter virksomheden Vestjysk Bilhus. Her lægger han energi i at håndplukke specielle og unikke modeller, så hans kunder kan finde deres drømmebil.

Peter vælger hver enkel bil med hjertet. Og i Telesikring søger vi sørger for, at de står sikkert natten over.

“Jeg vil sige, at det er et sted, hvor man finder sin drømmebil. Det er vigtigt for os, at bilerne står her i morgen, og at sikkerheden spiller 100 %”

Peter Nør Jensen – Ejer, Vestjysk Bilhus

Sikkerhed i top

Sikkerheden i forretningen er en prioritet for Peter. Ved at Telesikring sørger for sikkerheden, får han tid til at fokusere på det, han elsker mest – at levere drømmebiler til andre bilentusiaster. Hvis du ligesom Peter ønsker at overlade ansvaret for sikkerheden til Telesikring, kan du læse mere om vores tilbud inden for tyverialarmer til erhverv.

Se flere cases:

Prorepubliq

Annette Them Christensen greb muligheden for at skabe sit eget. Sammen med sin mand har hun bygget fitnesscentret ProRepubliQ op fra bunden. Det er Annettes andet hjem, og det passer vi rigtig godt på.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?