Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger | Erhverv

Vagtservice

En vagt giver ekstra tryghed – både i hverdagen og ved akutte situationer. Opstår der en hændelse, f.eks. indbrud, hærværk eller overfald, kan det være altafgørende for din og dine medarbejderes tryghed at få en vagt hurtigt ud på stedet. ​​Det kan I få hos Telesikring.
Fast vagt
Vagtservice

Professionelle vagter i hele landet

Om vores
vagtservice

Læs mere om, hvad vi tilbyder inden for vagtservice, hvis I køber sikringsydelser fra Telesikring.
Vagten er hurtigt fremme og kan håndtere situationen for at genoprette trygheden.
Alarmudrykning er, når en alarmpatrulje responderer på opkald fra en kontrolcentral. Alarmpatruljen kører frem til det sted, hvor alarmen er blevet aktiveret. Vi stadfæster alarmårsagen og genopretter sikkerheden inden alarmpatruljen forlader området igen.

Servicevagt dækker over flere forretningsområder, herunder centervagt, vagt i jobcentre, vagt i butikker, vagt ved byggemarkeder, museumsvagt og lignende. En servicevagt har i højere grad direkte kontakt med kunden og dennes gæster.

Du får professionel vejledning gennem hele forløbet – fra konsulentens indledende besøg, over montørens installation og instruktioner, til vores vedvarende service.
Eventvagt udføres typisk i forbindelse med vagt til firmafester, skolefester, koncerter, sportskampe, festivaler, etc. Her står vagten typisk for adgangs- og opholdskontrollen.
Vi kan også udføre forskellige opgaver indenfor kontrol- og visitationsopgaver, f.eks. personalekontrol samt ”Mystery shopper” og lignende. Her kan du som kunde aftale med os, hvorvidt du ønsker skjult overvågning med fotodokumentation eller direkte kontakt.

Fordele ved vagtservice fra Telesikring

Vagterne er hurtigt på stedet

Går jeres alarm, får vores kontrolcentral direkte besked. De overvåger alarmen døgnet rundt og sender en vagt ud ved den mindste tvivl om indbrud eller hærværk. Vi har aftaler med vagtselskaber i hele landet, og derfor er vagterne hurtigt på stedet og kan tage sig af situationen og sikre tryghed igen.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.