Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger | Erhverv

Videoovervågning

Video-overvågning

Med videoovervågning skaber I tryghed for kunder og medarbejdere. Videoovervågning har en dokumenteret præventiv effekt i forhold til både tyveri og hærværk. Derfor er det en vigtig komponent i sikringen af både små og store ​virksomheder.​
Video
video

Det starter med et uforpligtende møde

Om Vores
videoovervågning

Læs mere om, hvad vores videoovervågning kan og hvilken service, der følger med, når I køber videoovervågning fra Telesikring.

Ønsker I en skræddersyet sikringspakke, kan videoovervågning nemt integreres med f.eks. en tyverialarm, adgangskontrol eller vores øvrige sikringsløsninger. Kontakt os for at høre mere.

Med videoovervågning fra Telesikring får I professionel vejledning under hele forløbet – fra det indledende besøg med konsulenten til installationen og instruktionerne fra montøren samt naturligvis vores kontinuerlige service.

Videoovervågning har en stærk dokumenteret effekt i at ​forebygge​​ ​ tyveri og hærværk. Kameraerne skræmmer tyvene væk, fordi risikoen for at blive fanget efterfølgende er for stor. Derfor har Telesikring-skiltene med videoovervågning også stor præventiv effekt.

Kameraerne er solide, så tyvene har svært ved at ødelægge dem. De er både egnet til at sidde ude og inde, og optager i fuld HD – også i mørke.
Skulle tyvene lykkes med at bryde ind, kan optagelserne fra videoovervågningen bruges til at opklare, hvem der står bag. Det giver politiet håndfaste beviser og gør dermed deres opklaringsarbejde nemmere. Samtidig har I en højere chance for at få jeres stjålne ting tilbage.
Med videoovervågning fra Telesikring får I et produkt, som er certificeret efter den internationale ISO-kvalitetsstandard. Det er din garanti for, at vores sikringsydelser er på det højeste internationale niveau.

Produkter

Vi arbejder med markedets bedste produkter og tilpasser dem til jeres behov. Her kan I se et udvalg af de løsninger vi har inden for videoovervågning.

Hikvision

Hikvision er et netværkskamera, der passer til alle behov. Der er flere forskellige kameratyper, f.eks. bullet, dome og termiske kameraer.

Kameraerne har en opløsning på f.eks. 4 megapixels eller mere og anvender en standard videokomprimering. Et kamerasoftware gør, at optagelserne automatisk skifter fra dag til nat, jævnfør døgnets rytme.

Milestone

Milestone

Milestone kameraovervågningssoftware kan fuldt ud integreres med dine eksisterede systemer. Milestone er skalerbart og GDPR-certificeret. Cybersikkerhed er i højsædet, hvor mulighederne er mange.

Milestone kan håndtere mere en 14.000 forskellige kameraer/enheder. Kameraerne kan have en opløsning på f.eks. 4 megapixels eller mere og kan anvende stort set alle video codec/protokoller. Antallet af kameraer i systemet, afhænger af den hardware og det Milestone-produkt, som vælges.

Fordele ved videoovervågning fra Telesikring

Vi er jeres tætte rådgivere gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår. Har I på et tidspunkt brug for at få tilpasset jeres løsning, står vi også klar til at hjælpe med det.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.