Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger | Privat

Tyverialarm

​​​Vi sørger for, at du og din familie føler jer trygge hver dag. Vores udvalg af tyverialarmer giver os mulighed for at skræddersy alarmsystemet efter dine behov, så du ikke betaler for mere eller mindre, end hvad der er nødvendigt.
privat-tyverialarm

Det starter med en uforpligtende snak

Om Vores
alarmløsninger

Læs mere om, hvad vores tyverialarmer kan og hvilken service, der følger med, når du køber et alarmsystem fra Telesikring.
Du kan styre din alarm via en app. Her kan du se, hvem der til- og frakobler alarmen, og du får straks besked, hvis alarmen bliver aktiveret. App’en har også en nødkaldsfunktion, som du både kan bruge, både når du er hjemme, og når du er ude.
​​​Når du får installeret en tyverialarm fra Telesikring, bliver din alarm overvåget døgnet rundt af vores kontrolcentral. Vores erfarne vagtassistenter er parate til at sende en vagt til din adresse, hvis alarmen udløses. Hvis alarmen udløses af tekniske problemer eller andre fejl, opdager vagtassistenterne det øjeblikkeligt. Enhver aktivitet registreres også i en alarmlog, som du selv kan tilgå online.

Vi skræddersyr vores alarmsystemer til dit behov. Du kan f.eks. nemt supplere din tyverialarm med et af vores øvrige sikringsprodukter. Vi tilbyder alt fra videoovervågning til overfaldsalarm og vagtservice. Vores konsulenter sidder selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at sammensætte den bedste sikring af din bolig.

Du har mulighed for at tilknytte vagtservice til din tyverialarm. Hvis du vælger dette, vil vores kontrolcentral sende en vagt ud, når din alarm aktiveres. Vagten vil undersøge årsagen til alarmen og sikre, at sikkerheden genoprettes, før de forlader stedet. Vi har aftaler med vagtfirmaer i hele landet, så der altid vil være en vagt tæt på dig.
I Telesikring er vi certificeret i tyverialarmer (AIA) efter den internationale ISO-kvalitetsstandard. Det garanterer dig, at vores sikringsydelser er på det højeste internationale niveau.
Når du køber en alarm, får du også Telesikring-skilte med til døre og vinduer. De har ofte stor præventiv effekt mod indbrud.

Produkter

Vi arbejder med markedets bedste produkter og tilpasser dem til dit behov. Her kan du læse om den tyverialarm, vi anbefaler til private hjem.

Crow alarm

Crows systemer er den nyeste generation af alarm- og sikkerhedssystemer, der integrerer almindelig alarm og smart-alarm, baseret på de højeste standarder inden for sikkerhed.

Fordele ved alarm fra Telesikring

Vi er din tætte rådgiver gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Derfor er vi en nærværende samarbejdspartner fra den indledende dialog og i hele din tid som kunde hos os. Har du på et tidspunkt brug for at få tilpasset din løsning, står vi også klar til at hjælpe.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for dig er at klarlægge dit behov. Udfyld formularen, så kontakter vi dig til en ​uforpligtende​ snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.