Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Sikringsplatform til

Det offentlige

​​​Offentlige institutioner og virksomheder bærer ansvaret for alt lige fra sikringen af deres medarbejdere til nationens og økonomiens stabilitet. Da de forvalter borgernes midler, er det afgørende, at både sikringsløsningerne og det firma, der står bag, er pålidelige. Denne garanti stiller vi hos Telesikring.
Offentlige

Vi sikrer både store og små, offentlige, kommunale og statslige virksomheder. Uanset størrelse og omfang kan vi hjælpe jer som offentlig institution med at sikre mennesker og værdier. Også selvom I måtte have høje krav og restriktioner. ​​Vi har både størrelsen og ekspertisen til at tilpasse en sikkerhedsløsning efter jeres specifikke behov.

Om vores
løsninger til offentlige

​​​Læs mere om, hvad vi i Telesikring kan inden for sikring til det offentlige.

Uanset om I er på udkig efter en sikkerhedsvagt, tyveri- og brandalarm, adgangskontrol eller videoovervågning, så dækker vi hele jeres sikkerhedsbehov. Klik ind og læs om vores enkelte services eller kontakt os for at få en vurdering af jeres samlede behov.

Vi har kapaciteten til at implementere en bred vifte af sikringsløsninger, fra få til flere hundrede videokameraer, adgangskontrol, tyverialarmer og andre sikkerhedselementer. Vi tilpasser installationen efter jeres specifikke krav for at sikre den bedst mulige beskyttelse. Desuden konstruerer vi systemet med mulighed for fremtidig udvidelse for at imødekomme eventuelle ændringer i jeres behov.
Ved hjælp af vores platform har I mulighed for at integrere adgangskontrol, videoovervågning og diverse sikkerhedsløsninger i en enkelt oversigt. Dette indebærer, at I kan administrere op til flere tusinde enheder fra ét centralt system.
Vores sikkerhedsløsninger er nemme at betjene og er bygget på et åbent system, så det kan integreres med jeres øvrige systemer og platforme.
Vores sikkerhedsløsninger kan laves cloud-baseret, hvilket giver jer mulighed for at tilgå jeres sikkerhedsløsninger fra skyen. Så kan I tilgå samme system, hvis I sidder på forskellige lokationer eller arbejder hjemmefra.
Truslerne mod sikkerhedssystemer bliver kun højere. Med vores løsninger er du garanteret et højt sikkerhedsniveau, som understøtter alt fra tredjeparts multifaktor-autentificering, smarte legitimationsoplysninger, biometri og mobil- og pinkodelæser.
Case | Brancher

Jysk Park

Hvordan sikrer man op mod 10.000 tilskuere uden at bo i et fængsel til hverdag? Det ved sikkerhedschefen ved Silkeborg IF, Bjarne Skov. 

Services

Vores sikkerhedsløsninger inden for det offentlige er skræddersyede projekter, der oftest er et samarbejde over en længere årrække. Derfor er vores løsninger udviklet og tilpasset, så de matcher jeres behov. Her kan I læse om nogle af de services og kernekompetencer, vi tilbyder.

Landsdækkende service
Vi har landsdækkende service og døgnbemandet vagtservice. I kan altid få svar på eventuelle spørgsmål, og med afdelinger fra Nakskov til Aalborg, er der altid en tekniker tæt på jer.
Én kontaktperson
Selvom der ofte er tale om store projekter over en lang årrække, har I én kontaktperson hos os, som I altid kan gå til med stort som småt.
Viden om nyeste teknologi
Vi er altid up-to-date på sikkerhedsbranchen og de nyeste teknologier. I kan til enhver tid bruge os som sparringspartner – også hvis I skal have sat noget op eller lavet ændringer.
Højeste internationale niveau
Vi er certificeret efter den internationale ISO-kvalitetsstandard på en lang række anlæg. Det garanterer dig, at vores sikringsydelser er på det højeste internationale niveau.

Vi er jeres tætte rådgivere gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår. Har I på et tidspunkt brug for at få tilpasset jeres løsning, står vi også klar til at hjælpe med det.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.