Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger

Brancher

Vi er mestre i at håndtere komplekse udfordringer. Vi binder omfattende sikringsløsninger sammen og integrere dem med de systemer, I allerede anvender. Vi tænker innovativt for at sikre, at I får løsninger, der er brugervenlige og praktiske for jer. Vores rolle som tæt sikringspartner begynder ved opstart og projektering og fortsætter efter etableringen med service og vedligehold.

Løsninger til Brancher

Klik ind og læs mere om vores løsninger inden for de forskellige brancher.

Services

Vores brancheorienterede løsninger repræsenterer skræddersyede projekter, der typisk indebærer et langvarigt samarbejde. Dette sikrer, at vores løsninger er nøje udviklet og tilpasset for at imødekomme jeres specifikke behov. Her kan I finde information om nogle af de services og kernekompetencer, vi tilbyder.
Tæt Samarbejde
Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår.
Lange partnerskaber
Vi har langvarige partnerskaber med vores leverandører, hvilket sikrer vores kunder holdbare løsninger.
Stor erfarring
Vi har mere end 50 års erfaring inden for sikkerhedsbranchen. Vores dygtige medarbejdere har fokus på solidt håndværk, yder god service hver dag, og tilfredsheden blandt vores kunder er høj.
Den rigtige løsning
I Telesikring sikrer vores høje faglige standard en løsning, som er skræddersyet til jeres behov. Med vores viden og kompetencer hjælper vi jer med at opnå den helt rigtige løsning.
Pålidelige
Vi lever op til vores aftaler, uanset om det drejer sig om deadlines eller indholdet af jeres løsning.
Kvalitetsprodukter
Vi arbejder med markedets bedste produkter og tilpasser dem til jeres behov. Vi kan arbejde med produkterne i stor skala og tilpasse til jeres systemer og platforme.
Én sikringsplatform
Vi kan binde alle jeres sikringsløsninger sammen, i én platform. Det gør det enkelt for jer at holde styr på sikkerheden.
Åbne systemer
Vi arbejder med åbne systemer fra mange forskellige leverandører. Derfor har vi en dialog med jer om produkterne, så I kan være med til at vælge det system, som passer til jeres behov.
Case | Brancher

Danske fragtmænd

“Har vi nogle løsninger, vi skal have sat op, eller ændringer vi skal have lavet, så tager vi fat i Telesikring. I stedet for, at jeg skal holde mig up-to-date, så har jeg en sparringspartner, jeg kan kontakte.”

Henrik Drøscher Schulz
Indkøbskonsulent, Danske Fragtmænd

En uforpligtende
snak om jeres behov

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.