Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Forsikringskrav

Forsikringsselskaber kan stille krav til jeres sikkerhedsniveau, før de vil forsikre jeres virksomhed. Det kan eksempelvis være krav til måden, jeres varer bliver låst af, eller installationen af en godkendt tyverialarm. Kravene kan variere meget og være svære at navigere i. Vi er eksperter inden for sikring og ved præcist, hvad I har brug for for at opfylde forsikringskravene.

Vi kan hjælpe jer med at blive sikret korrekt.
Ring til os eller kontakt os nederst på siden.

tlf. 70 133 233

Hvad er et
forsikrings-
krav?

Forsikringsselskaberne inddeler typisk sine krav i seks sikringsniveauer: 10, 20, 30, 40, 50 og 60. Jo højere sikringsniveauet er, jo højere er kravene til sikringen.

Kravene bliver sat ud fra en række faktorer, som f.eks. værdien af indbo eller varesortimentet i virksomheden. Som udgangspunkt vil en guldsmed eksempelvis få et krav om et højere sikringsniveau end en almindelig tøjbutik.

Uanset om I har sikringsniveau 10 eller 60, kan vi oversætte kravene for jer og hjælpe jer med den helt rigtige sikring.

Har i et
forsikrings-
krav?

Er I i tvivl, om forsikringen stiller krav til sikringen af jeres virksomhed? Så spørg i første gang jeres forsikringsselskab. Er svaret ja, hjælper vi gerne med at vurdere, hvad der skal til af sikringsløsninger for at opfylde kravene.

Har I ikke et forsikringskrav til sikring, kan det stadig være en god idé med sikringsløsninger for at undgå indbrud og skabe tryghed blandt medarbejdere. Læs bl.a. mere om vores tyverialarm, adgangskontrol eller øvrige sikringsløsninger til erhverv.

GOD FAGLIG RÅDGIVNING

Vi er eksperter i sikring og ved præcist, hvad I har brug for, for at imødekomme forsikringens krav. Kontakt os for at få et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår kravene til jeres virksomhed og giver vores anbefaling til sikringsløsninger.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.