Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger | Erhverv

Varesikring

Svind og tyveri af varer kan medføre store økonomiske tab. Det mindsker I, hvis I sikrer jeres varer. I mange tilfælde vil varesikring få tyvene til at undlade at stjæle, og hvis de gør, går alarmen i gang, så de hurtigt kan blive stoppet.
Varesikring

Varesikring til dit behov

Om vores
varesikring

Læs mere om, hvad vores varesikring kan og hvilken service, der følger med, når I køber varesikring fra Telesikring.
Med vores varesikring får I ikke kun sikkerhed i topklasse, I får også ekstra funktioner såsom indsigt i, hvor mange kunder der besøger jeres butik. Og så kan I – fra ét samlet sted – altid følge med i, om systemet er slået til. Også hvis I har flere butikker.
Bestiller I varesikring fra os, vælger I også grønt. Når I lukker og slukker, skifter systemet nemlig over på ”green-mode” og det sparer jer for energi.
I kan selv være med til at designe udseendet på de standere, som bliver sat op i jeres butik. Skal I f.eks. sikre en mørbrad, kan I naturligvis også selv designe etiketten, som varesikringen er en del af.

Produkter

Vi arbejder med markedets bedste produkter og tilpasser dem til jeres behov. Her kan I se et udvalg af vores produkter inden for varesikring.

CrossPoint - Antenner

Crosspoint Antenner 2
Med varesikring fra CrossPoint får du et af de bedste og mest moderne produkter på markedet. Systemet er generelt energibesparende og med Green Mode funktionen slået til er systemet kun aktivt, når der er behov for det, hvilket giver en væsentlig energibesparing pr. år. Antennerne fungerer desuden som kundetæller og du har mulighed for at få online support til justering og opgradering af systemet. Du kan også selv tjekke status på alarmerne online.

CrossPoint - Kundetællerkamera

Crosspoint Kundetæller
Med et kundetællerkamera får du præcise data på dine kunders adfærd i butikken. Det kan give dig indsigt i, hvor mange kunder der kommer i løbet af en dag, hvornår og om de køber noget. Det kan gøre dig klogere på, hvordan du kan optimere dit salg, indrette din butik og markedsføre dine produkter. Du kan også bruge dataene til at fordele dit personale bedst muligt.

Alarmbrikker, tags, labels mm.

Tags
Vi kan levere alt inden for alarmbrikker, tags, labels med mere. Så uanset, om du skal sikre en mørbrad, tøj, materialer i et byggemarked, elektronik eller andet, så kan vi forsyne dig med alarmerne til det. Vi har både til AM- eller RF-antenner.

Fordele ved varesikring fra Telesikring

Vi er jeres tætte rådgivere gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår. Har I på et tidspunkt brug for at få tilpasset jeres løsning, står vi også klar til at hjælpe med det.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.