Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger | Erhverv

Tågesikring

Tågesikring rangerer blandt de mest effektive midler på markedet mod tyveri og indbrud. Inden for få sekunder fylder tågekanonen rummet med en tæt tåge, hvilket gør det umuligt for tyven at se og dermed stjæle værdifulde genstande.
Tågesikring
Tågesikring

Hold tyvene væk med tågesikring

Om vores tågesikring

Læs mere om, hvad vores tågesikring kan og hvilken service, der følger med, når I køber tågesikring fra Telesikring.
Tågesikring fungerer som en tredobbelt beskyttelse for virksomheden – præventivt, under indbruddet og efterfølgende. Det afholder tyvene fra at bryde ind. Gør de det alligevel, pumper tågesikringen straks et uigennemsigtigt røgslør ud, der gør det umuligt for tyvene at lokalisere og stjæle værdigenstande. Tågen gør det desuden svært for tyvene at finde en udvej og øger chancen for en hurtig anholdelse af gerningsmændene.
Et tågesikringsanlæg begrænser skaderne ved indbrud. Som resultat kan det daglige arbejde hurtigt genoptages efter et indbrudsforsøg. Det sparer din virksomhed for en omfattende proces med at opgøre skader, tab af værdier og lange forhandlinger med forsikringsselskabet.

Væsken fra tågekanoner er effektiv til at standse tyven, samtidig med at den er ufarlig for personer, værdier og udstyr. Tågesikring kan desuden kombineres med DNA-sikring, hvilket gør det lettere at spore eventuelt stjålne værdigenstande.

I tilfælde af indbrud, bliver tyverialarmen aktiveret og det udløser tågekanonerne. Samtidig får vores kontrolcentral direkte besked om tyveriet og har mulighed for at sende udrykning ud til virksomheden. Det øger chancen for at fange gerningsmændene.

Produkter

Vi arbejder med markedets bedste produkter og tilpasser dem til jeres behov. Her kan I se et udvalg af vores produkter inden for tågesikring.

EASY 600

EASY 600
Easy 600 tågekanonen er velegnet til sikring af mindre lokaler som f.eks. server- og arkivrum. Du kan også anvende den til punktsikring af større lokaler. Tågen er tør og ufarlig og har en hængetid på op imod en time. Kabinettet er sabotagesikkert og anlægget har bl.a. elektronisk væskemåler samt batteri backup. Easy 600 spreder 420 m³ hvid tåge på 30 sekunder.

EASY 1100

Easy 1100 er særdeles velegnet til at beskytte små og mellemstore butikker, og indhyller ønskede lokaler i en tæt tåge, ekstra hurtigt. Easy serien er konstrueret i tæt samarbejde med danske designere og tågeeksperter i både ind- og udland. Denne Easy udgave producerer 804 m3 tåge på 30 sek.

EASY 2200

Easy 2200 er uhyre effektiv i store lokaler med mange rummeter, og derfor er Easy 2200 god til tågesikring af f.eks. gangarealer og korridorer. Som alle de andre Easy-modeller, udmærker Easy 2200 sig ved et lavt strømforbrug, billige driftsomkostninger, samt en kraftig tågeproduktion tilpasset ethvert miljø. Easy 2200 tågekanonen spreder hele 1529 m3 hvid tåge på 30 sek.

Fordele ved tågesikring fra Telesikring

Vi er jeres tætte rådgivere gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår. Har I på et tidspunkt brug for at få tilpasset jeres løsning, står vi også klar til at hjælpe med det.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?