Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger | Erhverv

Brandsikring

Når en brand opstår, kan hvert minut være altafgørende. Brandsikring skaber både tryghed for jeres medarbejdere og passer på jeres værdier.

Telesikring tilbyder brandalarmer, varslingssystemer og branddørslukningsanlæg. Vi er certificerede efter DBI- og ISO-standarder og har omfattende erfaring med brandtekniske installationer.

Tyverialarm
Brandsikring

En stærk samarbejdspartner

Om vores brandsikring

Læs mere om, hvad vi kan inden for brandsikring og hvilken service, der følger med, når du køber brandsikring fra Telesikring.
Vores brandalarmanlæg reagerer på den mindste røg- eller varmeudvikling. Så kan branden blive opdaget, inden den når at udvikle sig til en potentiel katastrofe for jeres virksomhed. Vores brandanlæg sender signal direkte til brandvæsnet og sikrer jer dermed en hurtig reaktion. Det vil minimere, at branden når at sprede sig og gøre skade på personer, inventar, værdier eller dyr. Vores brandalarmer har et stort udvalg af forskellige røg- og termodetektorer, der er med til at minimere fejlalarmer i det miljø, de installeres i.
Varslingsanlæg bruges til at gøre personer i en bygning opmærksom på, at der er sket en hændelse, og man derfor skal følge evakueringsplanen. I bygninger, hvor personer ikke er stedkendte, f.eks. supermarkeder, teater og lignende, bruges der ofte talevarsling, hvor en stemme fortæller, hvad du skal gøre. I et produktionsmiljø, hvor der kan være høj baggrundsstøj, kan der også laves optisk varsling i form af f.eks. en rød blitzlampe. Vi hjælper jer med at få den rette løsning, der passer til jeres behov.
Med et ABDL-anlæg lukker branddørene automatisk ved brand. Det stopper branden i at udvikle sig og begrænser spredningen af røg. Det giver bedre mulighed for at evakuere bygningen og bekæmpe branden. Det er lovpligtigt, at branddøre altid er lukket ved brand. Derfor kan det være en fordel med et ABDL-anlæg, så dørene kan stå åben i dagligdagen og automatisk lukkes ved brand.
Vi kan til enhver tid skræddersy den rette løsning til jer. Uanset, om det er det lille kontor eller den store fabrik, har vi produkterne til opgaven. Kontakt os for at høre nærmere.
Telesikring er ISO-certificeret i både brandsikrings- og varslingsanlæg (ABA og AVA). ISO 9001-certificeringen er din garanti for, at vores sikringsydelser er på det højeste internationale niveau.
For mange kan det være svært at gennemskue, hvilke krav der er til brandsikring. Det er vi heldigvis eksperter i. Vi sætter os grundigt ind i jeres virksomhed og de myndighedskrav der er til bygningen. Ud fra det beregner vi, hvilken type anlæg, I skal have og hvor stort, det skal være.
Vi står naturligvis også for den lovpligtige inspektion af jeres brandanlæg, inden I tager det brug, og tegner I en serviceaftale med os, kommer vi og kontrollerer anlægget hvert år. På den måde er I sikre på, at I hele tiden overholder den lovgivning, der er til anlægget.

Produkter

Vi forhandler en lang række brand- og varslingsanlæg. Fælles for alle vores systemer er, at de er innovative og brugervenlige, og selvfølgelig godkendt efter gældende krav.

Her kan du se et udpluk af de anlæg, vi installerer. Derudover er vi godkendt til at servicere og installere en lang række brandsikringsprodukter. Kontakt os for at høre nærmere.

Esser (brandanlæg)

Esser

MXPro (brandanlæg)

CAST (brandanlæg)

Cast

Esmi Sense (brandanlæg)

TOA (varslingsanlæg)

4EVAC (varslingsanlæg)

Fordele ved brandsikring fra Telesikring

Vi er jeres tætte rådgivere gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår. Har I på et tidspunkt brug for at få tilpasset jeres løsning, står vi også klar til at hjælpe med det.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.