Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Samarbejds-
partnere

Vi samarbejder med et bredt udvalg af de førende brands inden for både hard- og software i sikringsbranchen. Her kan du se et udsnit af vores samarbejdspartnere. Har du ønsker til andre produktleverandører, så kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

Hardware

Her kan du se et overblik over de brands, vi samarbejder med, som leverer fysiske produkter. Det kan være tyverialarmer, videokameraer, adgangskontrol og mere.

Carrier

Carrier

Jablotron

Jablatron
Hos Jablotron er brugervenligheden i højsædet med de aftagelige zonekomponenter, direkte på betjeningspanelet. Du kan få op til 50 trådløse komponenter fordelt på op til 6 områder. Alarmen er cloudbaseret, hvilket gør fjernstyring mulig.

Hikvision

HIKVISION
Hikvision er et netværkskamera, der passer til alle behov. Der er flere forskellige kameratyper, f.eks. bullet, dome og termiske kameraer. Videokameraerne har en opløsning på op til 4 megapixels og anvender en standard videokomprimering. Et IR cut filter i kamerasoftwaren gør, at optagelserne automatisk skifter fra dag til nat, jævnfør døgnets rytme.

Crow

Crow
Crows systemer er den nyeste generation af alarm- og sikkerhedssystemer, der integrerer almindelig alarm og smart-alarm, baseret på de højeste standarder inden for sikkerhed.

Nedap

Nedap
Nedap er et 100% brugerdefineret alarmsystem. Der er ingen begrænsninger i forhold til antal zoner, områder eller brugere. Alarmen har mulighed for fjernopkobling og er godkendt op til sikringsniveau 60. Nedap er et fleksibelt adgangskontrolsystem, som kan tilslutte et ubegrænset antal døre, alarmer, kortholdere m.m. Systemet er godt til at styre mange lokationer fra et centralt sted. Her kan lokale nøglepersoner blive tildelt rettigheder, som kun vedrører dem på deres lokation, mens sikkerhedsopdateringer og andre tilretninger nemt kan blive implementeret og styret fra central hånd.

Yale

Yale
Yale Doorman udskifter den mekaniske lås og kan uden problemer monteres i de fleste døre. Yale er simpel adgangskontrol og tillader op til 8 døre i samme system (enten inden- eller udendørs). Et alarmspeak med dansk tale skræmmer indbrudstyven bort ved indbrudsforsøg. Nedap er et fleksibelt adgangskontrolsystem, som kan tilslutte et ubegrænset antal døre, alarmer, kortholdere m.m. Systemet er godt til at styre mange lokationer fra et centralt sted. Her kan lokale nøglepersoner blive tildelt rettigheder, som kun vedrører dem på deres lokation, mens sikkerhedsopdateringer og andre tilretninger nemt kan blive implementeret og styret fra central hånd.

SmokeCloak

Smokekloak

Crosspoint

Cross Point
Med varesikring fra CrossPoint får du et af de bedste og mest moderne produkter på markedet. Systemet er generelt energibesparende og med Green Mode funktionen slået til er systemet kun aktivt, når der er behov for det, hvilket giver en væsentlig energibesparing pr. år.

Aras – NOX

Nox
NOX er et kombineret sikkerhedssystem, der bl.a. kan kombinere adgangskontrol, tyverialarm og videoovervågning. Systemet er kendt for en høj kvalitet, næsten ubegrænsede funktionalitet og enkel betjening.

Alphatronic

Alphatronics

Unitek

Unitek
Unitek-systemet er et 100 % danskudviklet kvalitetsprodukt, der udmærker sig ved at have decentral styring og en meget brugervenlig software. Unitek kan kombineres med enhver tyverialarm og systemet kan bl.a. programmeres til automatisk at til- og frakoble alarmen ved arbejdstids start og slut. Du opnår en ekstra høj sikkerhed med mulighed for at kombinere nøgleaflæsning og pinkode.

Provision

Provision

Vanderbilt

Vanderbilt

Honeywell

Honeywell

Roger

Roger

Salto

Salto

Simon Voss

Simon Voss

Aperio

Aperio

Software

Her kan du se et overblik over de brands, vi samarbejder med, som leverer software til vores sikringsløsninger. Det kan være indenfor alarmsystemer, videoovervågning, adgangskontrol og mere.

Milestone

Milestone
Milestone videoovervågningssoftware tilbyder en bred vifte af løsninger, så din virksomhed kan få den rette videoovervågning. Kameraerne har en opløsning på op til 4 megapixels og anvender en standard videokomprimering. Videosoftwaren kan håndtere et forskelligt antal kameraer, afhængig af den pakke der vælges.

AEOS

AEOS

LENEL

Lenel S2
Lenel OnGuard er en åben integreret sikringsplatform, der kan kombineres med andre typer åbne hardware og software, som f.eks. HR-databaser, CTS og MES. Som verdens mest udbredte og prisbelønnede sikkerhedssystem, kan Lenel bryste sig af kunder fra f.eks. Microsoft, Cisco og det amerikanske militær. Dette skyldes bl.a., at Lenel OnGuard kan bruges i meget stor skala, og et enkelt Lenel-system kan således omfatte adskillige tusinde kameraer, kortlæsere, alarmzoner, brugere osv.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.