Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger

Erhverv

Vi er eksperter i at sikre alle typer af virksomheder i hele Danmark. Gennem tæt dialog finder vi ud af, hvad jeres behov for sikring er og skræddersyr en løsning til jer. Det kan være alt fra en tyverialarm, videoovervågning og adgangskontrol til brandsikring eller varesikring. Vi har hele paletten inden for sikring og hjælper jer til at blive bedst muligt sikret til en god pris.

Løsninger til erhverv

Klik ind og læs mere om vores løsninger inden for sikring til erhverv.

Services

Vi tilpasser vores løsninger til jeres behov. Det skal være nemt for jer at sikre værdier og skabe tryghed på arbejdspladsen. Her kan I læse om nogle af de services, vi tilbyder.
Tæt Samarbejde
Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår.
Stor erfaring
Vi har mere end 50 års erfaring fra sikringsbranchen. Vores teknikere, projektledere og øvrige medarbejdere er dygtige og blandt markedets bedste.
Den rigtige løsning
I Telesikring sikrer vores høje faglige standard en løsning, som er skræddersyet til jeres behov. Med vores viden og kompetencer hjælper vi jer med at opnå den helt rigtige løsning.
Kvalitetsprodukter
Vi arbejder med markedets bedste produkter og tilpasser dem til jeres behov. Vi kan arbejde med produkterne fra lille til stor skala og tilpasser til jeres systemer og platforme.
Landsdækkende
Vi har sikringskonsulenter og teknikere fra Nakskov til Aalborg. Det betyder, at vi kan lave en risikovurdering hos jer, før vi udarbejder et tilbud, og at der er hurtig service og reparation.
Viden om nyeste teknologier
Vi er altid up-to-date på sikkerhedsbranchen og de nyeste teknologier. I kan til enhver tid bruge os som sparringspartner – også hvis I skal have sat noget op eller lavet ændringer.
Professionel rådgivning og instruktion
Du får professionel vejledning gennem hele forløbet – fra konsulentens indledende besøg, over montørens installation og instruktioner, til vores vedvarende service.
God kundeservice
Vi er nemme at komme i kontakt med, og i tilfælde af akutte problemer er vi tilgængelige døgnet rundt. Vores kompetente medarbejdere leverer dagligt en høj kvalitet af service, hvilket afspejles i den generelle tilfredshed blandt vores kunder.

Case | Erhverv

VESTJYSK BILHUS

“Jeg vil sige, at det er et sted, hvor man finder sin drømmebil. Det er vigtigt for os, at bilerne står her i morgen, og at sikkerheden spiller 100 %”

Peter Nør Jensen
Indehaver, Vestjysk Bilhus

En uforpligtende
snak om jeres behov

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.