Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger | Erhverv

Tyverialarm

En tyverialarm kan hjælpe med at skabe tryghed for medarbejdere og sikre virksomheden mod indbrud. I Telesikring har vi et bredt udvalg af alarmsystemer, som sikrer virksomheder i alle størrelser og brancher. Derfor kan vi med sikkerhed også møde jeres sikringsbehov.
Tyverialarm
Tyverialarm

Det starter med en risikovurdering

Om Vores
alarmløsninger

Læs mere om, hvad vores tyverialarmer kan og hvilken service, der følger med, når I køber et alarmsystem fra Telesikring.

Når du får installeret en tyverialarm fra Telesikring, bliver din alarm overvåget døgnet rundt af vores kontrolcentral. Vores erfarne vagtassistenter er parate til at sende en vagt til din adresse, hvis alarmen udløses. Hvis alarmen udløses af tekniske problemer eller andre fejl, opdager vagtassistenterne det øjeblikkeligt. Enhver aktivitet registreres også i en alarmlog, som du selv kan tilgå online.

I kan vælge, om I ønsker at have vagtservice knyttet til jeres tyverialarm. Har I det, vil vores Kontrolcentral sende en vagt ud, hvis alarmen går. Vagten vil klarlægge årsagen til, at alarmen er gået, og sørge for at sikkerheden er genoprettet, før de kører igen. Vi har aftaler med vagter i hele landet, så der vil altid være en vagt tæt på jer.

Vi skræddersyr gerne vores alarmsystemer til den enkelte virksomhed. Derfor kan I nemt supplere jeres tyverialarm med et af vores øvrige sikringsprodukter. Vi tilbyder alt fra brandalarm til videoovervågningtågesikring, overfaldsalarm og DNA-sikring. Vores konsulenter sidder selvfølgelig klar til at hjælpe jer med at sammensætte den bedste løsning for jeres virksomhed.

Du får professionel vejledning gennem hele forløbet – fra konsulentens indledende besøg, over montørens installation og instruktioner, til vores vedvarende service.
Med en tyverialarm fra Telesikring får I et produkt, som er certificeret efter den internationale ISO-kvalitetsstandard. Det er din garanti for, at vores sikringsydelser er på det højeste internationale niveau.

Vi udstyrer både døre og vinduer med Telesikring-skilte. Det har ofte stor præventiv effekt mod indbrud.

Produkter

Vi arbejder med markedets bedste produkter og tilpasser dem til jeres behov.
Her kan I se et udvalg af de tyverialarmer, vi har.

JA-100

Hos Jablotron prioriteres brugervenligheden ved at tilbyde aftagelige zonekomponenter direkte på betjeningspanelet. Du kan have op til 50 trådløse komponenter fordelt på op til 6 områder. Alarmen er cloudbaseret, hvilket muliggør fjernstyring.

ATS

ATS
Den største fordel ved ATS er, at der er en åben alarmtype. Det betyder, at den kan kombineres med enhver anden slags overvågning, såsom adgangskontrol og videoovervågning. Alarmen sikrer din virksomhed helt op til sikringsniveau 60

NEDAP

Nedap
Nedap er et 100% brugerdefineret alarmsystem. Der er ingen begrænsninger i forhold til antal zoner, områder eller brugere. Alarmen har mulighed for fjernopkobling og er godkendt op til sikringsniveau 60.

NOX

​​​ NOX er et kombineret sikkerhedssystem, der bl.a. kan integrere adgangskontrol, tyverialarm og videoovervågning. Systemet er kendt for sin høje kvalitet, næsten ubegrænsede funktionalitet og enkel betjening.

Fordele ved alarm fra Telesikring

Vi er jeres tætte rådgivere gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår. Har I på et tidspunkt brug for at få tilpasset jeres løsning, står vi også klar til at hjælpe med det.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.