Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Sikringsplatform til

Lager og logistik

Værdier på farten, store lagerhaller og medarbejderes tryghed. Hos Telesikring hjælper vi jer med at få overblik over sikkerhedsrisici og klæder jer på til at vælge den rigtige sikringsplatform til jeres bygninger og transportenheder.
Lager Logistik

Vi er mestre i sikkerhed på farten og i lagerhaller. Sikkerheden skal være i top – også i de timer, hvor et lager ikke er bemandet. Det kræver specialdesignede løsninger og en samarbejdspartner, der kun er et opkald væk. I Telesikring står vi til rådighed 24/7 og passer på både værdier og medarbejdere, når de er på farten.

Om vores løsninger
til lager og logistik

Læs mere om, hvad vi kan inden for sikring af lager og logistik.
Med vores sikringsplatform kan I nemt holde øje med, hvem der kører til og fra jeres lagerbygninger. Sker der en skade eller en fejl i levering af varer, kan I nemt finde frem til, hvem der er ansvarlig. Det kan spare jer for betydelige omkostninger.

Nogle af de løsninger, vi anbefaler inden for lager og logistik er: Adgangskontrol, videoovervågning, brandsikring, tyverialarm, mekanisk sikring, porttelefon og ​​overfaldsalarm. Vi vurderer ud fra jeres behov, hvordan I bedst bliver sikret. I kan se, hvilken hard- og software vi arbejder med her.

Vi har kapaciteten til at implementere en bred vifte af sikringsløsninger, fra få til flere hundrede videokameraer, adgangskontrol, tyverialarmer og andre sikkerhedselementer. Vi tilpasser installationen efter jeres specifikke krav for at sikre den bedst mulige beskyttelse. Desuden konstruerer vi systemet med mulighed for fremtidig udvidelse for at imødekomme eventuelle ændringer i jeres behov.
Ved hjælp af vores platform har I mulighed for at integrere adgangskontrol, videoovervågning og diverse sikkerhedsløsninger i en enkelt oversigt. Dette indebærer, at I kan administrere op til flere tusinde enheder fra ét centralt system.
Vores sikkerhedsløsninger er nemme at betjene og er bygget på et åbent system, så det kan integreres med jeres øvrige systemer og platforme.
Vores sikkerhedsløsninger kan laves cloud-baseret, hvilket giver jer mulighed for at tilgå jeres sikkerhedsløsninger fra skyen. Så kan I tilgå samme system, hvis I sidder på forskellige lokationer eller arbejder hjemmefra.
Truslerne mod sikkerhedssystemer bliver kun højere. Med vores løsninger er du garanteret et højt sikkerhedsniveau, som understøtter alt fra tredjeparts multifaktor-autentificering, smarte legitimationsoplysninger, biometri og mobil- og pinkodelæser.
Case | Brancher

Danske fragtmænd

Danske Fragtmænd passer godt på kundernes gods. Vi passer godt på Danske Fragtmænd. Både når de er på farten, og når godset bliver opbevaret i store lagerhoteller.

Services

Vores sikkerhedsløsninger inden for lager og logistik er skræddersyede projekter, der oftest er et samarbejde over en længere årrække. Derfor er vores løsninger udviklet og tilpasset, så de matcher jeres behov. Her kan I læse om nogle af de services og kernekompetencer, vi tilbyder.
Landsdækkende service
Vi har landsdækkende service og døgnbemandet vagtservice. I kan altid få svar på eventuelle spørgsmål, og med afdelinger fra Nakskov til Aalborg, er der altid en tekniker tæt på jer.
Én kontaktperson
Selvom der ofte er tale om store projekter over en lang årrække, har I én kontaktperson hos os, som I altid kan gå til med stort som småt.
Viden om nyeste teknologi
Vi er altid up-to-date på sikkerhedsbranchen og de nyeste teknologier. I kan til enhver tid bruge os som sparringspartner – også hvis I skal have sat noget op eller lavet ændringer.
Højeste internationale niveau
Vi er certificeret efter den internationale ISO-kvalitetsstandard på en lang række anlæg. Det garanterer dig, at vores sikringsydelser er på det højeste internationale niveau.

Vi er jeres tætte rådgivere gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår. Har I på et tidspunkt brug for at få tilpasset jeres løsning, står vi også klar til at hjælpe med det.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?