Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger | Privat

Overfaldsalarm

Ved et enkelt tryk på overfaldsalarmen er du i direkte kontakt med vores døgnbemandede kontrolcentral – og hjælpen er på vej. På den måde kan du føle dig tryg, uanset hvor du er.

Overfaldsalarm

Sådan virker overfaldsalarmen

Om Vores
overfaldsalarm

Læs mere om, hvad vores overfaldsalarm kan og hvilken service, der følger med, når I køber en overfaldsalarm fra Telesikring.
Overfaldsalarmer fra Telesikring er små og mobile og optager derfor ikke meget plads i din lomme. På den måde kan du altid have den på dig og føle dig tryg.
Ved et enkelt tryk kan du komme i direkte kontakt med vores kontrolcentral, som kan høre, hvad der foregår på stedet og tale med dig igennem alarmen. Det kan f.eks. være, hvis du er faldet eller på anden måde har brug for hjælp. Ved overfald eller røveri, alarmerer kontrolcentralen politiet med det samme.
Med en overfaldsalarm er du i kontakt med vores kontrolcentral på få sekunder. De kan høre dig, tale med dig og se, hvor du befinder dig. Det betyder, at kontrolcentralen øjeblikkeligt kan reagere og sende en vagt eller politi ud til den eksakte ​lokalitet,​ hvis der f.eks. ​foregår​ et overfald eller røveri.

Overfaldsalarmen er udstyret med en GPS, så vores kontrolcentral altid kan se, præcis hvor du befinder dig. Det gælder både inde og ude, og derfor er alarmen også god, hvis du færdes over store områder.

En overfaldsalarm er velegnet til personer, der føler sig usikre eller truede – privat eller på jobbet. Det kan f.eks. være vægtere og personer, der arbejder alene eller personer, der håndterer værditransport. Alarmen kan også være velegnet til ældre og demente borgere samt børn og handicappede.
En af de største udfordringer på en arbejdsplads er at sikre et trygt og sikkert arbejdsmiljø. Risikoen for fysiske overfald, røveri, indbrud eller lignende fører næsten altid en utryghed med sig. Her kan en overfaldsalarm være en effektiv løsning for at skabe tryghed.
Overfaldsalarmer fra Telesikring er yderst brugervenlige og nemme at betjene. De kan desuden tilpasses dit specifikke behov.

Fordele ved overfaldsalarmer fra Telesikring

Vi er jeres tætte rådgivere gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår. Har I på et tidspunkt brug for at få tilpasset jeres løsning, står vi også klar til at hjælpe med det.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for dig er at klarlægge dit behov. Udfyld formularen, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.