Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Historie og værdier

Vi har sikret virksomheder og private hjem i mere end 50 år

Telesikring er landets største danskejede sikringsvirksomhed. Siden vores spæde start i 1967 er vi stødt og roligt vokset til en markant aktør i sikringsbranchen. Det gør, at vi er totalleverandør af sikringsløsninger, så kunderne kun skal henvende sig ét sted.

Vores Værdier

Omsorg og respekt er nøgleordet for den måde vi driver virksomhed på. Det gælder, når vi møder vores kunder, i vores dagligdag som kollegaer og i vores samarbejde med leverandører.
Med afdelinger fra Nakskov til Aalborg dækker Telesikring hele landet og er derfor din lokale sikringspartner.
Tæt kontakt og dialog er en kerneopgave for os. Vi sætter samarbejdet med kunder og samarbejdspartnere højt, så vi i fællesskab kan skabe de bedste resultater.
I Telesikring er vi altid fagligt opdateret og implementerer konstant den nyeste teknologi. Det gør os i stand til at rådgive vores kunder om de optimale løsninger. Vi tilpasser løbende vores produkter og løsninger for at følge med virksomhedernes udvikling.
Vores medarbejdere gennemgår løbende uddannelse for at sikre, at vi konstant er på forkant med markedets udvikling og de forsikringsmæssige krav. Det garanterer vores kunder en høj og ensartet kvalitet.

Vores samfunds-ansvar

Som virksomhed har vi et ansvar over for vores medarbejdere og det samfund, vi er en del af. Det er et ansvar, vi tager alvorligt, og som vi hver dag arbejder for at leve op til. Det kan du læse mere om i vores politik på området og i vores seneste ESG-rapport.

En del af
noget større

Telesikring er en integreret del af HAE-koncernen, der bl.a. også inkluderer Den Jyske Kontrolcentral og vagtfirmaet Vasik. Det sikrer dig som kunde en tryghed ved at kunne imødekomme alle dine sikringsbehov ét sted. Du skal henvende dig ét sted, nemlig Telesikring, så vil vi facilitere forbindelsen til vores søsterselskaber efter dine behov.

Certificering

Telesikring er officielt certificeret efter ISO 9001:2015

Vi er ISO 9001-certificeret til at sælge, projektere, installere, servicere og vedligeholde:

• Alarmanlæg (AIA)
• Videoovervågningsanlæg (TVO)
• Adgangskontrolanlæg (ADK)
• Brandanlæg (ABA)
• Varslingsanlæg (AVA)

Det garanterer dig som kunde, at vi lever op til en række internationale krav, og at Telesikring konstant er opdateret i forhold til markedets målsætninger.

ISO 9001-certificeringen er baseret på en international standard, som forholder sig til Telesikrings evne til at opfylde krav fra bl.a. kunder og myndigheder.

Branchens kravspecifikationer er udarbejdet af Forsikring & Pension, Rigspolitichefens Forebyggelsesenhed, Finansrådet, Politidirektørforeningen, sikkerhedsbranchen og Tekniq.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.