Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Artikel | Pressemeddelelser

Yderst vigtig information

Producenten af nedenstående sirener har gjort os opmærksomme på, at brug af ikke-originale litiumbatterier kan medføre seriøse brandrisici.

Det drejer sig om sirenemodellerne JA-80A og JA-180A fra Jablotron, der begge er udendørssirener. Er du i tvivl om, hvilken sirenemodel du har, kan du se et billede af de to typer her:

Hvad skal du gøre?

Er din sirene installeret af telesikring, skal du ikke bekymre dig. Når vi installerer nye alarmanlæg, benytter vi altid de korrekte originale batterier.

Har telesikring derimod overtaget anlægget fra en anden udbyder, kan vi ikke garantere, at de originale batterier er blevet brugt. I dette tilfælde skal du kontakte os, så vi kan undersøge, hvilke batterier din sirene har samt afhjælpe dig, hvis der er behov herfor.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 70 133 233 eller salg.kunde@telesikring.dk.

Med venlig hilsen

telesikring a/s

Se flere artikler:

Telesikring vil sikre tryghed med kunstig intelligens

Danmarks største danskejede sikringsvirksomhed, telesikring, vil sikre danskernes tryghed gennem et nyt samarbejde med BrainChip. Her skal kunstig intelligens levere bedre videoanalyse til både myndigheder og sikkerhedsbranchen.

SD Sikring bliver en del af Telesikring

Efter moden overvejelse har Søren Rasmussen og Christian Mose valgt at sælge SD Sikring i Haderslev til Danmarks største privatejede sikringsvirksomhed, telesikring fra Esbjerg.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?