Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Artikel | Pressemeddelelser

SD Sikring bliver en del af Telesikring

Efter moden overvejelse har Søren Rasmussen og Christian Mose valgt at sælge SD Sikring i Haderslev til Danmarks største privatejede sikringsvirksomhed, telesikring fra Esbjerg.
“Det har længe været vores ønske at kunne tilbyde vores kunder endnu bedre oplevelser gennem et større og mere nationalt service-setup. telesikring er en landsdækkende virksomhed, der passer enormt godt til os i kraft af deres kundefokus, ordholdenhed, kompetence og sortiment”

Søren Rasmussen

Begge ejere samt deres medarbejdere bliver en del af telesikring.

“Vi har selvfølgelig et ønske om, at de nuværende kunder i SD Sikring fortsat bliver serviceret mindst lige så godt, som de er vant til. Jeg er ikke i tvivl om, at det er vores nye kolleger de bedste til at sikre”, siger tidligere adm. direktør Lars Andreasen fra telesikring. Han understreger desuden, at både Søren Rasmussen og Christian Mose betragtes som vigtige deltagere i den forandringsproces, som telesikring gennemgår i øjeblikket.

Om telesikring

telesikring har i mere end 50 år sikret store og små virksomheder og er i dag Danmarks største danskejede sikringsvirksomhed. Med kontorer i henholdsvis Aalborg, Esbjerg, Rødekro, Nakskov og Allerød leverer telesikring skræddersyede sikringsløsninger både lokalt og nationalt.

Læs mere om telesikring: Her

Se flere artikler:

Telesikring vil sikre tryghed med kunstig intelligens

Danmarks største danskejede sikringsvirksomhed, telesikring, vil sikre danskernes tryghed gennem et nyt samarbejde med BrainChip. Her skal kunstig intelligens levere bedre videoanalyse til både myndigheder og sikkerhedsbranchen.

Yderst vigtig information

Producenten af nedenstående sirener har gjort os opmærksomme på, at brug af ikke-originale litiumbatterier kan medføre seriøse brandrisici.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.