Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Artikel | Pressemeddelelser

Telesikring vil sikre tryghed med kunstig intelligens

Danmarks største danskejede sikringsvirksomhed, telesikring, vil sikre danskernes tryghed gennem et nyt samarbejde med BrainChip. Her skal kunstig intelligens levere bedre videoanalyse til både myndigheder og sikkerhedsbranchen.

Kunstig intelligens (AI) er efterhånden alle steder. Robotstøvsugere, selvkørende biler, stemmestyring og de digitale assistenter, Siri og Alexa, er blot nogle få eksempler. Den kunstige intelligens fylder mere og mere, men bliver på samme tid mindre synlig. – Vi tænker ikke over den kunstige intelligens på samme måde længere. Den er blot blevet en del af vores hverdag og integreret i de systemer, vi allerede bruger, siger salgsdirektør ved telesikring, Morten Dall. Netop systemintegration er et nøgleord ved telesikring. Derfor indgår telesikring nu, som den første sikringsvirksomhed i Skandinavien, et parternskab med den amerikanske højteknologiske IT-virksomhed, BrainChip, der er specialister i integrerede, neuromorfiske løsninger.

ET VOKSENDE BEHOV

BrainChip Studio-softwaren er baseret på den menneskelige hjernes netværk af neuroner kaldet et ‘spiking neutral network’. Inspireret af neuronernes biologi gør BrainChip Studio det muligt at genkende og finde ansigter og objekter tyve gange hurtigere end en menneskelig operatør.

Morten Dall forklarer, at der er et voksende behov for videoanalyse og generelt bedre videoløsninger, som netop BrainChip kan levere:

– Mange af vores kunder i Danmark leder efter analyseløsninger til deres videoovervågning. Vi tror på, at AI-teknologien er modnet i sådan en grad, at den skaber reel værdi for vores kunder. Det helt unikke ved produktet er, at det kan håndtere mange forskellige formater og ikke sætter store krav til billedkvaliteten. Samarbejdet med BrainChip sikrer, at vi nu kan tilbyde vores kunder det nyeste på markedet, således at vi kan imødekomme deres behov for bedre videoanalyse.

NEURONER KOMMER
TERROR KRIMINALITET TIL LIVS

BrainChip Studio er allerede implementeret flere steder i verden og fungerer her som et redskab til at skabe øget tryghed og sikkerhed for borgerne. I Frankrig er løsningen implementeret i 4000 kameraer fordelt på flere forskellige byer, herunder storbyerne Paris og Toulouse. Her er kameraerne placeret på steder, hvor der er høj risiko for terror og kriminalitet, såsom hospitaler, skoler og seværdigheder.

I Toulouse hjælper neuralnetværksteknologien politiet under store efterforskninger og gør det hurtigere og nemmere at bekæmpe kriminalitet.

– BrainChip Studio er uden tvivl et stærkt redskab for myndighederne til bekæmpelse af kriminalitet og terror, da de nu langt hurtigere kan identificere mistænkte ved fx terrorangreb. I et testforsøg genkendte BrainChip Studio 150.000 forskellige ansigter i en video, der strakte sig over 36 timer. Det er i sig selv imponerende, men at det kun tog to timer at analysere en så stor datamængde, er banebrydende, understreger Morten Dall.

Men det er ikke kun under myndighedernes efterforskning og forebyggelse af kriminalitet, at BrainChip kan gøre en forskel. Teknologien har udviklet sig til et niveau, hvor man nemt kan forestille sig, at mange virksomheder ligeledes vil kunne gøre brug af produktet.

Se flere artikler:

SD Sikring bliver en del af Telesikring

Efter moden overvejelse har Søren Rasmussen og Christian Mose valgt at sælge SD Sikring i Haderslev til Danmarks største privatejede sikringsvirksomhed, telesikring fra Esbjerg.

Yderst vigtig information

Producenten af nedenstående sirener har gjort os opmærksomme på, at brug af ikke-originale litiumbatterier kan medføre seriøse brandrisici.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.