Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Artikel | Nyheder

Fysisk sikring øger IT-sikkerhed

Datatyveri er ikke noget, der kun foregår online. Det kan ske fysisk på alle tidspunkter af døgnet, og derfor er det vigtigt, at virksomheder også er opmærksomme på, at deres fysiske sikring er i orden. I oktober er det europæisk og national cybersikkerhedsmåned. En måned, hvor der er stor fokus på, hvordan både private og virksomheder kan sikre sig bedre digitalt. Ikke meget. Og derfor er den fysiske sikring lige så vigtig som den digitale.

Sådan sikrer i jer fysisk

Fysisk sikring kan forhindre, at uvedkommende får fat i vitale data og udstyr. Den fysiske sikring af en virksomhed kan spænde bredt og kan være alt fra en god lås på døren eller en tyverialarm til Fort Knox-lignende tilstande, hvor selv den mindste bevægelse opdages. Men en tyverialarm er ikke til meget hjælp, hvis datatyveriet foregår ved højlys dag lige for næsen af medarbejderne. Derfor er et godt råd at få installeret adgangskontrol. Med adgangskontrol på yderdørene kan man altid kontrollere og holde øje med, hvem der kommer og går i virksomheden – og hvornår de kommer og går. Ved behov for ekstra sikkerhed bør man få installeret adgangskontrol på dørene til særlige rum, f.eks. serverrummet eller rum med særligt følsomt udstyr. På den måde kan man give adgang til særligt betroede medarbejdere og samtidigt sikre, at uvedkommende ikke får adgang.
Ved behov for ekstra sikkerhed bør man få installeret adgangskontrol på dørene til særlige rum, f.eks. serverrummet eller rum med særligt følsomt udstyr. På den måde kan man give adgang til særligt betroede medarbejdere og samtidigt sikre, at uvedkommende ikke får adgang.

RUTINER OG SIKKERHEDSPROCEDURER ER ALTAFGØRENDE

Det er vigtigt at have gode digitale rutiner. Mindst lige så vigtigt er det at have gode sikringsmæssige rutiner.
Vi ser ofte steder, hvor personaledøren eller lagerets dør står åben – enten for at skabe gennemtræk eller for nemheds skyld. Men hvem lukker og låser dørene? Og hvem holder øje med, om der er uvedkommende, der går ind?

Se flere artikler:

Kundetælling hjælper butikker under COVID-19

Myndighedernes nye retningslinjer øger krav til butikker og varehuse. Krav, der kan være svære at indfri og overholde uden teknologisk hjælp. Her gør kundetælling det nemmere for butikker at overholde myndighedernes retningslinjer under covid-19.

Det kommer ny lov om tv-overvågning til at betyde for dig

På kameraovervågningsområdet er der, som på mange andre sikringsområder, regler og love der skal overholdes. Fra den 1. juli 2020 træder en ny lov på området i kraft. Hvad det får af betydning for dig, din virksomhed eller din organisation, kan du læse mere om her.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?