Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Artikel | Nyheder

Det kommer ny lov om tv-overvågning til at betyde for dig

På kameraovervågningsområdet er der, som på mange andre sikringsområder, regler og love der skal overholdes. Fra den 1. juli 2020 træder en ny lov på området i kraft. Hvad det får af betydning for dig, din virksomhed eller din organisation, kan du læse mere om her.

UDVIDEDE OVERVÅGNINGSMULIGHEDER FOR KOMMUNER, OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG PRIVATE VIRKSOMHEDER

Med den nye lov får kommuner, offentlige myndigheder og private virksomheder øget deres muligheder for at bekæmpe kriminalitet og skabe tryghed.

For kommunerne gælder det, at de efter drøftelse med politidirektøren må overvåge offentlige gader, veje, pladser og lignende områder, der benyttes til almindelig færdsel, hvis det sker med henblik på at fremme trygheden i området.

Offentlige myndigheder og private virksomheder må med den nye lov overvåge arealer, der ligger i umiddelbar tilknytning til egne indgange og facader, når det er klart nødvendigt af hensyn til kriminalitetsbekæmpelse.

OBLIGATORISK REGISTRERING AF KAMERAER

Det bliver obligatorisk for alle private og offentlige myndigheder, der benytter udvendig videoovervågning at registrere sig i politiets register, POLCAM. Registreringen af kameraerne er i dag frivillig, men bliver obligatorisk efter den 1. juli 2020 for at lette politiets arbejde og give dem bedre muligheder for at efterforske kriminalitet og alvorlige hændelser.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Har du brug for mere information, eller har du spørgsmål til din kameraovervågning, så hjælper vi gerne. Kontakt os på tlf. nr. 70 133 233.

Se flere artikler:

Fysisk sikring øger IT-sikkerhed

Datatyveri er ikke noget, der kun foregår online. Det kan ske fysisk på alle tidspunkter af døgnet, og derfor er det vigtigt, at virksomheder også er opmærksomme på, at deres fysiske sikring er i orden.

Kundetælling hjælper butikker under COVID-19

Myndighedernes nye retningslinjer øger krav til butikker og varehuse. Krav, der kan være svære at indfri og overholde uden teknologisk hjælp. Her gør kundetælling det nemmere for butikker at overholde myndighedernes retningslinjer under covid-19.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?