Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Artikel | Nyheder

Kundetælling hjælper butikker under COVID-19

Myndighedernes nye retningslinjer øger krav til butikker og varehuse. Krav, der kan være svære at indfri og overholde uden teknologisk hjælp. Her gør kundetælling det nemmere for butikker at overholde myndighedernes retningslinjer under covid-19.

Kundetælling har aldrig været vigtigere. Det er for tiden et krav fra de danske myndigheder, at der skal være et minimum antal kvadratmeter til hver enkelt kunde i de danske butikker og varehuse. Det sætter automatisk en begrænsning på antallet af kunder, der må være i butikker og varehuse landet over.

Uanset hvilken løsning man vælger, kan den kobles til en skærm, som enten kan være til rådighed for personalet eller hænge synligt ved butikkens eller varehusets indgang. På skærmen vil antallet af kunder vises. Overholdes antallet af kunder, vil tallet stå med grønt. Er der derimod for mange kunder i butikken, vil tallet lyse rødt, og kunderne vil blive bedt om at vente, til der igen er tilstrækkelig plads.

“Ved at gøre brug af en kundetæller bliver det nemt at holde øje med, hvor mange kunder der er i butikken. Det gør det nemmere for butikker og varehuse at overholde myndighedernes tiltag i kampen mod covid-19,” forklarer Casper Klingenberg, Key Account Manager og Varesikringsansvarlig ved telesikring.

“Dataene kan samtidig bruges til at informere kunderne om, hvornår der er færrest mennesker i butikken. Så kan de vælge at handle på det tidspunkt, de finder mest betryggende. Og man får dermed spredt mængden af kunder ud over hele dagen, hvilket gør det mere sikkert for alle at handle,” siger Casper Klingenberg.

Kontakt os for mere information

Vil du høre mere om vores kundetællingsløsninger, så kontakt os på tlf. 70 133 233.

Se flere artikler:

Sådan sikrer I jer bedst op til ferien

Lige om lidt står ferien for døren. Men inden du (og måske resten af virksomheden) går på ferie, er her fire gode råd til, hvordan du sikrer virksomheden bedst i ferieperioder.

Sådan får du mere tryghed i den mørke tid

Når det bliver mørkt, stiger antallet af indbrud. En af grundene til dette er, at tyvene får nemmere ved at gemme sig og bryde ind uset. Derfor er det en rigtig god idé at øge sikringen i de mørke måneder af året. Du har forhåbentlig allerede sikret din virksomhed med et godt alarmsystem, adgangskontrol og videoovervågning – hvis ikke, er det, det første sted, du skal starte.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?