Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Artikel | Pressemeddelelser

HAE Koncernen går ind i låsebranchen

Holdingselskabet bag HAE Koncernen, HAE Holding ApS, som bl.a. ejer telesikring A/S, går ind i låsebranchen med opkøbet af Sera Låse & Sikring ApS.

Den 1. april 2021 har HAE Holding købt 70 % af anparterne i låsevirksomheden Sera Låse & Sikring ApS. De resterende 30 % beholdes af de nuværende ejere af Sera Låse & Sikring, Kim Munch og Dan Birkelev, der fortsætter som direktører i låsevirksomheden.

”I HAE Koncern har vi længe gået med tanken om at gå ind i låsebranchen, da låse og mekanisk sikring har en naturlig sammenhæng med koncernens andre selskaber, der også beskæftiger sig med sikring i form af kontrolcentralydelser, værdisikring, personsikring samt alarm- og overvågningsløsninger,” siger Ejgil Egsgaard, stifter af HAE Koncern.

Indtoget i låsebranchen betyder, at koncernens landsdækkende sikringsvirksomhed, telesikring, kan tilbyde sine kunder et totalt sikringskoncept.

”Vi glæder os til samarbejdet med Sera Låse & Sikring, så vi fremadrettet kan varetage endnu et elementært område inden for sikring i telesikring og i koncernen. Vi tilbyder i forvejen alt fra alarm og overvågning til slukningsudstyr og adgangskontrol. Med samarbejdet får vi ressourcer og kompetencer og kan tilbyde løsninger og ekspertise på låseområdet,” siger Anett Egsgaard, Adm. direktør i telesikring

Med opkøbet får Sera Låse & Sikring mulighed for at videreudvikle forretningen som en selvstændig låseleverandør og kommer samtidig til at indgå samarbejde med telesikring på større sikringsprojekter.

”Som et led i et generationsskifte og med ønsket om at løfte Sera Låse & Sikring til næste niveau inden for sikringsbranchen har vi valgt at sælge 70 % af selskabet til HAE Koncern.
Vi ser frem til at kunne udvikle Sera som en selvstændig enhed og låseleverandør og samtidigt kunne samarbejde med telesikring om større projekter, hvor vi sammen kan tilbyde kunderne en samlet sikringsløsning, der dækker alle områder inden for sikkerhed,” udtaler Kim Munch og Dan Birkelev, direktører i Sera Låse & Sikring.

HAE-koncernen med Anett og Ejgil Egsgaard i spidsen ser frem til samarbejdet med Sera. Samtidig ser de frem til at fortsætte udviklingen indenfor en bred vifte af sikkerhed overfor store og små kunder i hele landet. Her er den fremadrettede strategi for Egsgaard-familien bl.a. at foretage yderligere opkøb indenfor låsebranchen i Danmark.

For yderligere information kontakt
Direktør i Sera Låse & Sikring, Kim Munch
Adm. direktør i telesikring, Anett Egsgaard, tlf.nr.: 24 88 50 00
Bestyrelsesformand i telesikring og stifter af HAE Koncernen, Ejgil Egsgaard, tlf.nr.: 21 21 88 88

Om Sera Låse & Sikring ApS
Sera Låse & Sikring er beliggende i Glostrup og beskæftiger 20 medarbejdere. Låsevirksomheden har stor erfaring inden for mekanisk sikring, dørautomatik, porttelefoner, adgangskontrol og VingCard hotellåsesystemer og fortsætter som et selvstændigt selskab under de nuværende ejere.

Om HAE Koncernen
HAE-koncernen er ejet af Egsgaard-familien.

HAE Koncern og datterselskaberne herunder er en sikringskoncern med en omsætning på godt 320 mio. kr. og 340 medarbejdere.

Se flere artikler:

Telesikring vil sikre tryghed med kunstig intelligens

Danmarks største danskejede sikringsvirksomhed, telesikring, vil sikre danskernes tryghed gennem et nyt samarbejde med BrainChip. Her skal kunstig intelligens levere bedre videoanalyse til både myndigheder og sikkerhedsbranchen.

SD Sikring bliver en del af Telesikring

Efter moden overvejelse har Søren Rasmussen og Christian Mose valgt at sælge SD Sikring i Haderslev til Danmarks største privatejede sikringsvirksomhed, telesikring fra Esbjerg.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?