Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger

Privat

​​​Vi er eksperter i at sikre hjem i hele Danmark. Med en alarm eller videoovervågning mindsker du risikoen for indbrud. Alarmer fra Telesikring er koblet op til vores kontrolcentral, som får direkte besked, hvis der er tegn på indbrud og har derfor mulighed for at sende en vagt ud til din bolig.

Løsninger til Privat

Klik ind og læs mere om vores løsninger inden for tyverialarm og videoovervågning.

Services

Vi tilpasser vores løsninger til dig og din families behov. Det skal være nemt for jer at føle jer tryg i hverdagen. Her kan du læse om nogle af de services, vi tilbyder.
Brugervenlige produkter
​​​Vi tilpasser markedets førende produkter efter dine behov for at sikre, at de er brugervenlige. På den måde bliver det enkelt for dig og din familie at opnå en følelse af tryghed i hverdagen.
Stor erfaring
Vi har mere end 50 års erfaring inden for sikkerhedsbranchen. Vores dygtige medarbejdere har fokus på solidt håndværk, yder god service hver dag, og tilfredsheden blandt vores kunder er høj.
Den rigtige løsning
I Telesikring sikrer vores høje faglige standard en løsning, som er skræddersyet til jeres behov. Med vores viden og kompetencer hjælper vi jer med at opnå den helt rigtige løsning.
God kundeservice
Vi er nemme at komme i kontakt med, og i tilfælde af akutte problemer er vi tilgængelige døgnet rundt. Vores kompetente medarbejdere leverer dagligt en høj kvalitet af service, hvilket afspejles i den generelle tilfredshed blandt vores kunder.

En uforpligtende
snak om dit behov

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for dig er at klarlægge dit behov. Udfyld formularen, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.