Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Artikel | Gode råd

3 gode råd til virksomhedens Gertrud Sand

Når december banker på, finder vi julepynten frem. Men inden du slipper din indre Gertrud Sand løs, har vi et par råd til dig, for det er ikke ligegyldigt, hvordan ellers hvor du hænger julepynten op.

Hvert år oplever vi mange fejlalarmer, hvor synderen er nedfaldne kravlenisser, blafrende guirlander og væltede figurer i vinterlandskabet. Det medfører opkald og vagtudrykninger, der betyder forstyrret nattesøvn, bekymringer og unødvendige regninger.

Men med omtanke, snor og tape kan du nemt minimere fejlalarmerne.

1. JULEPYNTEN MÅ IKKE DREJE RUNDT
Når vi pynter op til jul, har vi en forkærlighed for at hænge pynt fra loftet, i vinduer og andre steder, hvor det smukt kan hænge. Men hvis julestjernen eller englene kan dreje rundt, er det vigtigt, at du hænger en ekstra snor i eller sætter dem godt fast med tape.

Noget så uskyldigt som en engel, der drejer rundt, kan nemlig aktivere alarmen, fordi detektoren opfanger, at “noget” bevæger sig i lokalet.


2. HÆNG JULEPYNTEN GODT FAST OG STIL TRÆET STABILT

I forlængelse af vores første råd kommer det næste. Når du er i gang med at sikre dig, at julepynten ikke kan dreje rundt, så sørg for, at den samtidig ikke falder ned.

Vægterne oplever jævnligt, at der ligger kravlenisser og julekugler på gulvet, fordi de er faldet ned. Når pynten falder ned, aktiveres alarmen, fordi den opgaver, at “noget” bevæger sig i lokalet.

Husk i samme ombæring også at stille juletræet stabilt. Det giver et svineri af nåle og pynt og sætter samtidig alarmen i gang, når træet drætter om.


3. TÆNK OVER HVOR DU HÆNGER JULEPYNTEN

Sidst, men ikke mindst er det vigtigt at tænke over, hvor du hænger eller stiller julepynten. Undgå at hænge det for tæt på ventilatoren eller lignende, der kan få pynten til at blafre rundt. Det er muligt, at den flettede julestjerne har sit livs stund og føler sig som et stjerneskud, men det reagerer detektoren stadig på.

Og apropos detektorer. De skal have frit udsyn og kan ikke se gennem nisser, snemænd eller guirlander. Derfor skal du undgå at hænge pynten foran detektorerne, da de ellers enten laver fejlalarmer eller ikke reagerer, hvis der skulle ske noget.

God fornøjelse med at pynte op.

Se flere artikler:

Sådan sikrer I jer bedst op til ferien

Lige om lidt står ferien for døren. Men inden du (og måske resten af virksomheden) går på ferie, er her fire gode råd til, hvordan du sikrer virksomheden bedst i ferieperioder.

Sådan får du mere tryghed i den mørke tid

Når det bliver mørkt, stiger antallet af indbrud. En af grundene til dette er, at tyvene får nemmere ved at gemme sig og bryde ind uset. Derfor er det en rigtig god idé at øge sikringen i de mørke måneder af året. Du har forhåbentlig allerede sikret din virksomhed med et godt alarmsystem, adgangskontrol og videoovervågning – hvis ikke, er det, det første sted, du skal starte.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.