Telesikring

Tlf. 70 133 233

Få et tilbud
Ny tyverialarm? Se vores løsninger inden for alarm til erhverv. Bliv klogere her

Løsninger | Erhverv

Brandsluk og førstehjælp

Tekst…

Tågesikring
Brandsluk

Det starter med en risikovurdering

Om Vores
brandsluk og førstehjælp

Læs mere om.

Tekst…

Produkter

Tekst…

Brand- og pengeskabe

Foto på vej
Hos Telesikring har vi et stort sortiment i sikringsskabe. Med et sikringsskab kan du redde din virksomheds værdier, f.eks. kontanter, tegninger, illustrationer, patenter, kontrakter eller andre fortrolige oplysninger, og dermed sikre en hurtig ​gen​opstart, hvis uheldet er ude.

Brandslukkere

Foto på vej
Opstår der en brand, kan du bruge vores universal brandslukker. I modsætning til en almindelig pulverslukker, indeholder den en særlig væske, så den ikke ødelægger andre ting i nærheden, f.eks. elektronik. Brandslukkerne er er nemme at bruge, og ved at reagere hurtigt, øger du chancen for at stoppe branden på et tidligt stadie.

Brandtæppe og førstehjælpskasse

Foto på vej
Telesikring tilbyder også brandtæpper og førstehjælpskasser, så du kan købe alt, hvad du behøver for at sikre dig mod brand, ét sted. Vi hjælper dig med at vurdere, hvad du har brug for i din virksomhed, også hvis I har flere adresser og bygninger. Vi leverer produkterne, sætter dem op og holder dem ved lige.

Fordele ved brandsluk og førstehjælp fra Telesikring

Vi er jeres tætte rådgivere gennem hele processen

Vi tror, at et godt samarbejde opstår gennem løbende dialog. Vi er en nærværende samarbejdspartner, ikke kun i den indledende salgsfase, men også når udfordringer opstår. Har I på et tidspunkt brug for at få tilpasset jeres løsning, står vi også klar til at hjælpe med det.

Vil du vide mere?

Det første skridt mod at finde den rigtige løsning for jer er at klarlægge jeres behov. Udfyld formularen, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe.

Bliv kontaktet

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak med vores sikringskonsulenter. Skriv dine oplysninger i formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Jeg vil gerne kontaktes via:
Hvad drejer din henvendelse sig om?